Ruurlo | straatinfo

overige politie meldingen

Spreekuurlocatie politie in Ruurlo sluit en openingstijden politiebureau Borculo wijzigen

overige

Ruurlo / Borculo - Met ingang van 1 januari 2017 is de spreekuurlocatie van de politie aan de Smidse 7 in Ruurlo gesloten. Vanaf die datum kunnen inwoners van Ruurlo terecht bij het politiebureau aan de Haarloseweg 2-01 in Borculo.

Het politiebureau aan de Haarloseweg in Borculo is nu van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 18.00 tot 21.00 uur. Met ingang van 1 januari 2017 vervalt de avondopenstelling op woensdag.

De sluiting van de spreekuurlocatie in Ruurlo vloeit voort uit het huisvestingsplan van de politie. Door deze sluiting en de wijziging van de openingstijden in Borculo kan de capaciteit van de politie op een andere manier worden ingezet. Bijvoorbeeld door op afspraak bij mensen thuis te komen.

Aangifte doen

Aangifte doen kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op het politiebureau in Borculo. Maar het is ook mogelijk om buiten deze tijden aangifte te doen. Voor het doen van aangifte dient u een afspraak te maken. Dit voorkomt wachttijden. U kunt een afspraak maken door te bellen met 0900-8844. U kunt dan samen met een politiemedewerker bepalen welke manier, welke datum en welke locatie u het beste uitkomt om aangifte te doen. Voor verschillende zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte te doen. Kijk op www.politie.nl voor meer informatie!

Wijkagent

Wilt u uw wijkagent spreken? Neem via 0900-8844 of via www.politie.nl contact met hem of haar op om een afspraak te maken.

Soortgelijke berichten

Gewijzigde openingstijden politiebureaus Barneveld en Nijkerk
Barneveld

Aangehouden bij inbraak bedrijf
Borculo

Poging overval woning Borculo, twee aanhoudingen
Borculo

Twee mannen aangehouden na mishandeling
Lichtenvoorde

Man mishandeld en van fiets bestolen
Borculo

Rijbewijs kwijt na gevaarlijk rijgedrag
Borculo

Vanaf 1 juli 2015 gewijzigde openstelling politiebureau Geldermalsen
Geldermalsen

Looddief aangehouden dankzij getuige
Borculo

Wijziging bezoekadres en openingstijden politiebureau
Houten

Politie zoekt getuigen vernielingen
Borculo

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio